3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

NOUTATI

 

 

Magda Bei, CEO al Graphtec Design, un antreprenor căruia îi pasă şi o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi.

Un antreprenor de succes are întotdeauna în spatele său o echipă puternică. Iar când această echipă este condusă de un leader adevărat, rezultatele sunt spectaculoase. Magda Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, este considerată de toţi cei care o cunosc drept un leader înnăscut. Alături de această calitate, tenacitatea, seriozitatea şi pasiunea care o caracterizează au făcut posibil ca să devină şi un antreprenor de succes.

Exuberanţă, energie şi dăruire – Magda Bei, CEO al Graphtec Design

Atunci când momentul de curaj şi pasiunea sunt completate de tenacitate şi seriozitate, succesul este ca şi asigurat. Când însă lângă toate acestea vin multă muncă şi multă iubire de oameni, un antreprenor devine un leader adevărat. Despre Magda Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, mulţi spun că este un adevărat leader.


 

Magda Bei, CEO al Graphtec Design - rafinament, viziune şi iubire de oameni

Poveştile de succes ale multor antreprenori pornesc deseori de la un moment de curaj şi o pasiune. Povestea Magdei Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, implică însă tenacitate, seriozitate, multă muncă şi, mai ales, iubire de oameni.

„AFACERILE SE FAC CU ȘI DIN IUBIRE DE OAMENI” MAGDA BEI, CEO GRAPHTEC DESIGN

Antreprenoriatul e un parcurs pavat cu satisfacții, dar în spatele fiecărui succes sunt temeri de om obișnuit, pierderi, renunțări, sănătate zdruncinată.

Salutari din Constanta - Camelia Artamon, Kool Media: Ne lipsesc cu siguranta clientii mari, cu viziune pe termen lung, ce considera ca nu numai vanzarile sunt importante, ci si implicarea in proiecte de responsabilitate sociala

Mediul in care lucram este unul dinamic. Avem proiecte mai mici si mai mari, iar clientii nostri sunt atat din Constanta, cat si din Bucuresti, dar chiar si din afara Romaniei.

Motivație în business, direct de la sursă. La Elite Networking Club Februarie

Luni, 29 Februarie, ora 18:00, la Hotel Ibis Constanța, are loc un nou eveniment Elite Networking Club. Tema acestei ediții este motivația în business, în ton cu ideea de dezvoltare continuă, de împărtășire de informații relevante și de promovare a unor modele de business de succes. Evenimentul este organizat de Elite Business Women, comunitatea femeilor-antreprenor din România, alături de partenerii locali, Kool Media, Techir, Iowemed și Turkish Airlines.